Placinta cu branza de burduf si telemea

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2014 | 8260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foi de placinta din comert
  • 250 gr. branza de burduf
  • 1 iaurt mic natur
  • 150 gr. telemea de oaie
  • 1 ou
  • 1 legatura de marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de burduf si telemea:

Foile de placinta se taie fasii,apoi se coc in cuptor pana devin aurii.

Lasam cuptorul pornit,la temperatura de 175 grade.

Mixam branza de burduf cu iaurtul si telemeaua trecuta pe razatoarea fina, pana obtinem o crema omogena. Adaugam mararul,amestecam bine compozitia de branza.

Zdrobim foile cu palmele, asezam un strat de foi zdrobite intr-o forma de silicon.

Adaugam un strat de crema de branza, apoi iar un strat de foi sfaramate, iar branza, iar foi maruntite.

Peste ultimele 2 linguri de crema de branza spargem un ou, amestecam bine si turnam acest amestec peste placinta din forma de silicon.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute, pana se rumeneste frumos.

Scoatem placinta din cuptor, o rasturnam pe un platou, lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de burduf si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Invartita cu branza