Placinta cu branza dulce si stafide

de danadanutza23 in Dulciuri, 21 Iun 2016 | 2522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt foi :
  • 200 gr unt
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • 200 gr zahar
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 1 kg branza dulce
  • 100 gr stafide
  • esenta de rom sau vanilie
  • 150 gr zahar
  • 1 lingura pesmet
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce si stafide:

Se freaca untul cu zaharul zaharul vanilat ouale si esenta de rom,laptele (laptele il incalzim putin si in el dizolvam praful de copt)amestecam si punem faina treptat pana putem lua aluatul sa il intindem .amestecam branza cu zaharul vanilat zahar esenta si stafidele (eu le las 15 min in apa cu esenta de rom )si pesmetul .Lua o tava o ungem cu unt si o tapetam cu faina punem prima foaie apoi umplutura si a doua foaie si se da la cuptor.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

22.06.2016, 09:36

E foarte buna, îmi place mult!

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:45

imi place tare mult aceasta placinta!

Aletta 1

06.10.2016, 15:49

ce bun,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si stafide