Placinta cu branza proaspata

de Florin A in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 7472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci
  • 6 oua mari
  • 100 gr stafide
  • 100 ml iaurt
  • zahar dupa gust
  • foi de placinta
  • zahar pudra pentru presarat deasupra
  • un ou si doua linguri cu iaurt pentru uns foile de placinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza proaspata:

Intr-un vas se pun branza, zaharul, ouale si iaurtul. 

Se amesteca pentru omogenizare.

Intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei, se intind cateva foi de placinta, se toarna compozitia, se adauga stafidele si se acopera cu foi.

Se unge placinta deasupra cu amestecul de ou si iaurt.

Se coace la 150 de grade pentru 40 de minute aproximativ.

Dupa racire, se presara zahar pudra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si esente sau coaja rasa de lamaie si portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de pepene rosu