Placinta cu branza si marar

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2013 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza vaci
  • 3 oua
  • sare (dupa gust)
  • 1 lingura smantana
  • 2 legaturi de marar verde
  • 2 foi aluat (foietaj) cumparat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Branza de vaci se amesteca cu sare dupa gust, 3 oua si mararul verde tocat marunt. La final punem si lingura de smantana. Se amesteca bine si se lasa la rece pentru 30 minute.

Pentru a pune placinta la cuptor avem nevoie de tava de la cuptor. Ungem tava cu ulei si punem hartie de copt pentru a nu se prinde de tava. Intindem o foaie de aluat pe tava, deasupra punem compozitia de branza, peste branza punem cealalta foaie de aluat. La final ungem placinta cu un ou batut bine. Se pune placinta la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 90 minute pe nivelul 2 de jos in sus al cuptorului.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branzeturi