Placinta cu cas dulce si branza de oaie

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2013 | 17933 vizualizari

 

In fiecare luna este targ de bunatati la noi la Campina,asa ca am achizitionat niste cas dulce pe care l-am cuplat cu niste branza de oaie si am facut o placinta....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj Bella 2 buc a 400 g
  • 6 oua
  • 400 g cas dulce
  • 250 g branza oi mai veche
  • pentru uns
  • 1 ou
  • 2 linguri d elapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cas dulce si branza de oaie:

Am ras casul si branza de oaie,am adaugat ouale si am omogenizat bine.Am pus hartie de copt in tava,am asezat foaia de aluat peste care am turnat compozitia de branzeturi.Foaia a doua m-am chinuit sa fac un grilaj din ea,a iesit ceva,ceva....am pus si grilajul deasupra am batut oul cu laptele si am uns placinta....

La cuptor cu ea,cuptorul preancalzit,cca 50-60 min.

TIPS-URI

1

sub tava cu placinta am pus o cratita cu apa,sa nu se arda aluatul...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas dulce si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata si verdeata