Placinta cu spanac

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2015 | 2654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g spanac congelat,
  • 150gr branza,
  • 1 ceapa,
  • 100gr smantana,
  • 50gr unt,
  • 2oua,
  • 1pachet foi placinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Este pentru prima data cand incerc aceasta placinta,este usor de facut si e gustoasa. Am folosit spanac congelat dar merge si proaspat, am taiat ceapa marunt,am pus-o la calit putin,peste am adaugat spanacul,car a fost scurs de apa in prealabil, l-am calit pana sa evaporat apa.

Intr-un castron am pus branza telemea,cele 2oua batute  si vreo 6lg de parmesan, am pus si spanacul si am amestecat totul.

Am luat o tava si am uns-o cu unt topit,  am pus cc 6foi placinta,pe care le-am uns pe fiecare cu unt,dupa am turnat compozitia peste foi, punem restul de foi unse cu unt, pliem marginile si ungem ultima foaie cu unt. Dam la cuptor pana isi schimba culoarea,devine putin aurie.

nu prea sunt estetice pozele,dar placinta a iesit buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar