Placinta pasiunii

de Bucataras in Dulciuri, 18 Dec 2015 | 5356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crusta:
  • 30g margarina topita de floarea soarelui
  • 175g din cereale Nestlé Fitness
  • Umplutura:
  • 200g crema de branza dietetica
  • 200g iaurt natural dietetic
  • 50g zahar
  • 1 lingurita de esenta de migdale
  • 240 suc fructul pasiunii
  • 1 lingura de gelatina dizolvata in ¼ ceasca de apa calduta
  • 2 fructele pasiunii
  • 2 mandarine mari
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta pasiunii:

 
1. Amestecati ingredientele pentru crusta si presati-le intr-o tava unsa si presarata cu faina. Coaceti crusta timp de 8 minute in cuptorul incalzit la 180°C.
2. Folosind un mixer mic, amestecati iaurtul, crema de branza, zaharul si esenta de migdale pana obtineti o pasta fina.
3. Intr-o cratita mica, dati in clocot sucul si dati deoparte de pe foc, adaugati pudra de gelatina si pulpa de la fructele pasiunii. Puneti din nou la foc mic si lasati pe foc pana se ingroasa.

4. Intindeti crema de branza pe crusta de placinta racita, puneti feliile de mandarine deasupra si turnati glazura de fructul pasiunii. Refrigerati timp de cel putin 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta pasiunii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si foietaj