ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA

de Lavinia in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 5339 vizualizari

 

Din seria ,,Ce face Gaby,face si maimuta" :))) E buna rau(da` putina),mai ales cu putina dulceata de caise si smantana !

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar(eu am pus 4)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • dulceata si smantana pt servit (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA:

Am amestecat grisul cu smantana si l-am lasat deoparte 30 de minute.

Branza am pasat-o cateva secunde cu blenderul apoi am amestecat-o cu zaharul vanilat.

Ouale le-am mixat cu un praf de sare si zaharul pana  si-au dublat volumul iar zaharul s-a topit.

Am adaugat peste branza ouale cu zahar,smantana cu grisul si am omogenizat bine.

Am tapetat o tava patrata(24 cm) cu unt apoi am turnat compozitia si am nivelat bine.

Tava am bagat-o in cuptorul preincalzit la foc mic pentru 45 de minute pana s-a aurit usor la suprafata si este bine inchegata.

TIPS-URI

1

Puteti adauga in compozitie stafide (eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vatruski - reteta traditional ruseasca de bascute cu branza