Platou cu peste afumat

de mihaelar63 in Peste, 30 Apr 2014 | 8010 vizualizari

 

Platoul cu peste afumat a avut succes de Florii!!!

 

INGREDIENTE

  • Macrou afumat
  • Hering afumat
  • Pastrama de macrou
  • Ridichi
  • Rosii
  • Castravete verde
  • Salata verde
  • Cimbru lamaios verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu peste afumat:

Legumele se curata si se spala .

Castravetii se curata alternand dungile verzi cu portiuni curatate .Se feliaza.

Salata se spala si se zvanta scurgand intr-o sita sau cu ajutorul centrifugii speciale

Pestele  si pastrama se feliaza .

Aranjati totul pe un platou dupa inspiratie .

Presarati cimbrul verde pe deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu peste afumat si masline