Platou traditional romanesc

de alexa_oct in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2012 | 10966 vizualizari

 

Pentru inceput eu sunt Alexandra si sunt foarte incantata ca am descoperit acest site...
"Rasfoind" cateva pagini pe aici...m-am hotarat sa pun si eu cateva retete simple...preparate impreuna cu sotul meu sau singura....

Asa ca,pentru inceput,postez un platou traditional preparat impreuna cu sotul meu..din toate ingredientele din gradina si frigiderul nostru.
Puteti adauga in ce cantitati doriti sau pentru cate persoane doriti...noi am pregatit un platou cam pentru 6 persoane...

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • slaninuta de la bunicu'
  • kaiser sau bacon in jur de 200g
  • ceapa rosie 2 buc
  • ardei rosu 2 buc
  • telemea de vaca/oaie,depinde de preferinte
  • masline verzi/negre
  • oua fierte
  • rosii
  • puteti pune si cateva bucatele de cabanos...dar noi nu am avut atunci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou traditional romanesc:

Toate legumele,ouale,carnita si branzica se spala si se taie dupa preferinte...:)

e foarte simplu de preparat si sincer arata si bine...cel putin noua ne-a placut...

 Va doresc pofta buna....

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou traditional romanesc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Sim0na 1

02.10.2012, 10:04

O idee tare buna!! Oricand este bine-venita o postare d-asta, ptr a ne inspira cand avem nevoie

alexa_oct 1

02.10.2012, 10:46

multumesc

Timi 1

07.12.2012, 16:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu ton, bacon și roșii