Platoul cu aperitive de Craciun

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2021 | 6920 vizualizari

 

 Ultima zi de Craciun ne-am dus la serviciu . Am aranjat rapid ceva de gustat . Poate nu este atat de meticulos  aranjat , poate s-a  scuturat la transport . Cert este ca fiecare si-a gasit ceva de gustat si a prins bine !!!!

 

INGREDIENTE

  • Jambon de casa
  • toba de casa
  • salam de casa
  • carnat chorizo
  • branza Cheddar portocalie
  • pasta de branza cu verdeturi-Almette
  • bilute de mozzarella
  • pateu de ficat cu merisoare
  • mini ardei
  • rosii cherry
  • struguri albi de masa
  • ridichi rosii
  • ardei iuti verzi
  • ardei iuti rosii
  • ardei kapia rosu
  • salata verde
  • masline-negre, verzi , Kalamata
  • praz
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platoul cu aperitive de Craciun:

  1.   Cantitatile sunt aleatorii si se pun in functie de cate persoane se servesc de pe acest platou .
  2.  In prima faza am scos pe blatul de lucru toate ingredientele disponibile pentru platoul rece .
  3. Am spalat si am feliat legumele . Am taiat rondele carnatul si felii rotunde salamul.
  4. Am portionat toba si jambonul l-am taiat felii mai lunguiete .
  5. Bilutele de mozzarella le-am tavalit prin seminte de negrilica [chimen negru ].
  6. Le-am infipt in cate o scobitoare alaturi de o rosioara cherry si de o maslina neagra .
  7.  Mini ardeii i-am taiat in doua si i-am umplut cu crema de branza  pe cei portocalii si cu pateu  de ficat pe cei galbeni .
  8. Branza Cheddar a fost taiata  cubulete si tot asa  a fost infipta in scobitoare alaturi de ardei kapia si masline Kalamata .
  9.  Am aranjat in graba dupa inspiratie toate pe un platou usor de transportat din inox.
  10. La sfarsit am pus maslinele si alunele sarate prin locurile neacoperite .
  11.  Am presarat codite de cerapa verde si... la impachetare in folie de aluminiu .
  12.  Sa avem pofta !!!!

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt aleatorii si se pun in functie de cate persoane se servesc de pe acest platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Platoul cu aperitive de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Platouri aperitiv