Pocea cu branza "peynirli poca"

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 8 Noi 2013 | 19838 vizualizari

 

Aceste pocea pe care le-am facut sunt foarte indragite in Turcia,si sunt intradevar foarte gustoase si fragede iar ei le mananca dimineata sau ca o mica gustarica intre mese cu nelipsitul ceai negru.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar lapte
  • jumatate pahar ulei
  • 20 g drojdie de bere
  • jumatate pahar apa calda
  • 3 linguri cu varf zahar tos
  • 200g iaurt
  • 2 lingurite sare
  • 1kg branza
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 1,5 kg)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pocea cu branza "peynirli poca":

Se dizolva zaharul in apa calda dupa care dizolvam si drojdia,lasam 5 min sa creasca.

Intr-un lighean punem laptele,albusurile,uleiul,iaurtul,sarea si drojdia,pe care le amestecam bine.

Punem faina cat cuprinde si formam o coca care sa nu se lipeasca de maini,pufoasa si elastica.

Branza se zdrobeste cu o furculita.

Rupem din coca bucatele cat o nuca mai mare pe care le umplem cu 2 lingurite de branza,le dam forma si le asezam in tava care este acoperita cu hartie de copt,lasam intre ele o distanta de 2-3 cm.

Le ungem cu galbenus si le presaram cu susan. Bagam tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 25-30 min.

Cand s-au rumenit la suprafata le scoatem pe un platou.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

din aceasta coca ies cam 50 de bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pocea cu branza "peynirli poca"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

gabriela_aysondu 1

09.11.2013, 16:18

bine v-am gasit!!!

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 09:43

mmmm...ce bine arata

diaconta 1

11.11.2013, 12:58

O reteta interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu branza si cascaval