Pogacele cu cascaval si sunca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2013 | 12888 vizualizari

 

Foarte bune cu un pahar cu lapte sau puse pachetel pentru scoala. Iar daca le facem mici merg si ca aperitive.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 galbenus de ou + 1 lingura lapte pentru uns
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g sunca taiata cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu cascaval si sunca:

Se amesteca faina cu drojdia si sarea intr-un  bol. Laptele incalzit se amesteca cu zaharul si untul pana se topesc, apoi se toarna incet peste oua si se amesteca bine.

Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se framanta aluatul 5 minute, apoi se pune la dospit pentru circa o ora. 

Se intinde o foaie mai grosuta si se taie pogacele cu o forma rotunda. Se aseaza pogacile intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt, se ung cu amestecul de galbenus si lapte si se presara deasupra cascaval si sunca.

Se coc pentru 15-20 de minute la foc potrivit pana se rumenesc.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

deasupra puteti pune orice altceva va place

2

daca doriti pogaci mai mari taiati-le cu un bol, daca le vreti mai micute cu o canita sau un paharel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi