Pollo alla parmigiana

de angyb in Pui, 30 Iul 2013 | 4602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 oua
  • 2 rosii
  • 100 g pesmet
  • 100 gfaina alba
  • 200 g mozzarela
  • sare,piper
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla parmigiana:

Taiem puiul felii subtiri pe verticala si le batem cu ciocanul pt.snitele. Le condimentam cu sare si piper. Trecem fellile de pui prin faina alba ,apoi prin ou batut (cindimentat cu sare si piper) si la sfarsit prin pesmet.Le prajim in ulei incins.

Separat taiem cubulete rosiile si le intindem peste snitele .Deasupra asezam mozzarella taiata felii si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincazit pana cand mozzarella se topeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla parmigiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

GabrielDorobantu 1

30.07.2013, 18:16

"super arata"dar numai mozzarella nu este...apropo tacamurile sunt din acelasi set?

angyb 1

30.07.2013, 19:13

Gabriel sa sti ca este chiar mozzarela si de la alceva ma abtin pt.ca nuu vreau sa imi stric buna dispozitie

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:49

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi