''Polpettone umplut''

de Adele in Porc, 25 Mai 2014 | 5150 vizualizari

 

Rulada de carne :)
O reteta care am invatat-o de la mama mea.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne macinata(eu am folosit de porc)
  • 3 oua
  • 2 felii de paine
  • sare
  • piper
  • 2 felii de branza topita.
  • pesmet
  • Garnitura:
  • 6 cartofi.
  • rozmarin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Polpettone umplut'':

Intr-un vas punem carnea tocata cu un ou ,sare ,piper dupa gust si painea imuiata si stransa bine ,amestecam totul si lasam cateva minute la frigider.

Cu cele 2 oua pregatim o omleta rapida pe care o lasam la racit.

Luam carnea din frigider si o intindem cu mana ,deasupra punem omleta si branza topita ,rulam usor si inchidem bine .

Punem in tava si deasupra punem pesmet.Dam la cuptor pentru 20-25 de minute.

Cand este gata lasam la racit dupa care il feliem si il servim cu cartofii la cuptor pe care i pregatim impreuna cu carnea.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice tip de umplutura doriti: sunca presata.ardei ,spanac etc.

2

Il puteti servi alaturi de piure,pilaf sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Polpettone umplut''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc cu cabanos