Porc cu legume

de nyana in Porc, 23 Ian 2010 | 3538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia sau un ardei gras rosu
  • 1 cartof
  • 1/2 telina
  • 2 rosii cherry sau o lingurita bulion
  • sare piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu legume:

Carnea se va taia in bucati mai mari  si se va praji in putin ulei. cat se prajeste carnea legumele se vor taia feliute subtiri iar cartoful cubulete mici mici. Cand carnea este prajita bine se adauga ceapa si se va cali un pic iar apoi se vor adauga legumele toate  se va pune  o ceasca de apa sare si piper si se va pune capacul. Se amesteca din cand in cand. cand este gata se adauga rosiile taiate sau lingurita de bulion. Eu nu am avut rosii si am pus bulion. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului