Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Mitinita in Slow Cooker, 9 Sep 2015 | 5130 vizualizari

 

Am inceput sa gatesc din ce in ce mai des la aparatul de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, carnea este atat de frageda ca se poate rupe in timp ce o scoti din vas. O investitie care face toti banii! In locul ghimbirului pudra puteti folosi si ghimbir ras, iar zaharul brun poate fi inlocuit cu miere de albine.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 4 linguri de sos de soia dark
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de zahar brun
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
  • 1/2 pahar de apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnea de porc se taie in bucati de marime egala.
Sosul de soia, usturoiul, zaharul brun si ghimbirul se amesteca, apoi se adauga carnea de porc, pe care o punem in vasul aparatului slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4,7 l.

Deasupra se toarna apa si se seteaza aparatul slow cooker Crock-Pot pe HIGH 5 ore.
Daca are mai mult lichid decat vreti, cu o jumatate de ora inaintea celor 5 ore, amestecati o lingura de amidon alimentar cu putina apa, adaugati in vasul de gatit si amestecati.
Se serveste cu orez simplu la aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot