Porc tras in caramel, sos de soia si legume

de ionix in Porc, 3 Feb 2010 | 10130 vizualizari

COMENTARII (11)

Miha 1

03.02.2010, 22:25

Interesanta combinatie!

Adinuta 1

03.02.2010, 22:49

foarte interesant, intr-adevar!

ionix 1

04.02.2010, 09:44

mi-a venit pe moment sa fac combinatia asta si a iesit super super... o mancarica dulce-acrisoara....

Oana 1

04.02.2010, 16:15

Mmmm, eu sigur as manca o portieeee Arata foarte bine!

ionix 1

04.02.2010, 17:03

cu mare drag iti dau o portie... mie mi-a placut foarte mult dar sotului nu prea, daca nu-i prajit nu-i bun zice el

Sylvia 1

04.02.2010, 18:54

Excelenta !!! Felicitari !

ionix 1

04.02.2010, 20:49

Mersic Sylvia...

epurasha2bb 1

05.03.2010, 16:12

o reteta excelenta!culorile arata bestial in poza !da ce ma fac eu ca de ceva timp nu aduca astia la magazin sos de soia si pace! altfel de soia aduc , cuburi, lapte, granule dar numai sos -CARE IMI TREBUIE MIE- nu aduc!si acum am mai dat si peste reteta ta!si am niste pofte de gravida permanent, pana la adanci batraneti!

ionix 1

05.03.2010, 17:08

mai, si eu cred ca am pofte de gravida eu am un sos de soia preferat... un sos de soia care are gustul celui pe care-l simt in restaurante... e un sos din vietnam, asa scrie pe sticluta sper sa bage si la magazinul tau

epurasha2bb 1

05.03.2010, 17:37

Doamne ajuta! eu zic sa bage de care o fi dar daca e de mai multe feluri am sa tin cont de sfatul tau! multam!

ionix 1

05.03.2010, 18:18

Roberta, cu mare placere...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc, la tava