Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni

de Anett in Dulciuri, 4 Iun 2016 | 3129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 2 cani lapte
  • cutit varf de sare
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni:

Punem ovazul intr-o craticioara si turnam lapte deasupra.

Adaugam sarea si esenta de vanilie si punem la foc mic. Amestecam continuu si fierbem circa 4-5 minute.

Stingem focul si cand s-a racit putin putem adauga mierea si bucatele de capsuni.

TIPS-URI

1

Se poate adauga zahar in lapte ca sa fie mai dulce

2

Dupa gust putem adauga fructe si nuci

Daca ti-a placut reteta noastra "Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

05.06.2016, 18:53

simona72 1

08.06.2016, 09:11

Renataedina 1

15.06.2016, 19:57

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bezele