Porumbei cu smantana

de ianculubita in Pui, 3 Sep 2013 | 7920 vizualizari

 

Am facut si cu smantana pentru ca ne place mai mult si cred ca si voua!!

 

INGREDIENTE

  • 3porumbei
  • 1ceapa mica
  • 1/2lamaie(optional)
  • 400ml smantana
  • 3linguri ulei,sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumbei cu smantana:

Porumbeiii portionati in jumatati sau sferturi,prajiti in ulei incins apoi scosi pe o farfurie;in uleiul ramas calim ceapa tocata fin,adaugam carnea si 2-3rondele de lamaie,1/2lingurita sare si 2cani cu apa;lasam sa fiarba incet 20-30min,dupa acest timp potrivim de gust si adaugam smantana amestecand mereu sa nu se taie.

Servim cu mamaliguta si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumbei cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

03.09.2013, 13:48

epurasha2bb 1

03.09.2013, 19:43

ianculubita 1

04.09.2013, 07:29

ma bucur ca va place si voua

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut