Potcoave cu cacao

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 4153 vizualizari

 

Eu pregatesc fursecurile pentru craciun la inceputul lunii decembrie.Stiu ca ele daca stau pana de craciun gata pregatite,se fragezesc.As fi vrut sa postez cateva dintre retete inainte de craciun dar pentru ca am cam fost ocupata in ultima perioada,doar acum reusesc.

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt;
  • 100 g zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 3 galbenusuri;
  • 1 lingurita pudra de scortisoara;
  • 200 g faina;
  • 40 g cacao;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • 1225 g alune macinate.
  • Pentru glazura:
  • 100 g ciocolata menaj;
  • 2 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoave cu cacao:

Se amesteca pe rand toate ingredientele si se framanta un aluat.Se formeaza potcoave si se coc in tava tapeteta cu hartie de copt 15 min. in cuptorul preincalzit,la 180-200 grade celsius.In acest timp pe abur pregatim glazura,radem ciocolata si adaugam cele doua linguri de ulei.Amestecem pina devine fluida.Dupa ce s-au copt inmuiem capetele in glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoave cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise