Prajitura cu branza de vaci

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 2927 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 g zahar,
  • 1 ou,
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml ulei,
  • un praf de sare,
  • 300 g faina,
  • 10 g praf de copt.

Crema:

  • 500 g branza de vaci,
  • 2 oua,
  • 100 g zahar,
  • coaja de la o lamaie,
  • 50 g stafide.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Se prapara aluatul, amestecand pe rand ingredientele. Aluatul trebuie sa fie moale, sa curga din lingura.
Amestecam branza cu oualele, zaharul, coaja de lamaie si stafidele.
Intr-o tava unsa cu unt (margarina), se pune jumatate din cantitatea de aluat, se repartizeaza uniform crema de branza, apoi restul de aluat.
Se da la cuptor pentru 40-50 minute, pana se bronzeaza frumos deasupra.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si mascarpone