Prajitura cu foi cu miere si crema de gris

de pisicutzaa in Prajituri, 10 Feb 2010 | 43728 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.02.2010, 21:55

ionix 1

10.02.2010, 22:12

si eu o fac pe asta dar cu alta umplutura.. foile sunt de exceptie... n-am mancat pana acum crema de gris... o pun la favorite si-o sa-ncerc

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:26

Este o prajitura extraordinara, am incercat-o si eu, doar ca eu nu am pus gris la crema si in general pun 2 straturi de gem. trebuie sa vad cum este si cu gris

rivka 1

10.02.2010, 23:13

ce bine arata! o pun si eu la favo , m-ai facut curioasa.Se executa pisicuto .

madi_marin 1

11.02.2010, 08:51

nici eu nu ma mancat cu crema de gris, ci doar praji facuta de Liana cu gem...dar am sa incerc si asa...

pisicutzaa 1

11.02.2010, 09:32

Ma bucur ca va place cum arata, sper ca si la gust (cele care incearca reteta )

ionela2682 1

11.02.2010, 10:11

ce este cu miere place la mine mult!

Michelle 1

11.02.2010, 16:44

Teo 1

11.02.2010, 22:41

astazi am facut si eu;am folosit 2 straturi de gem diferit :un gem de gutui (rosu-galbui) si altul de prune (inchis )si crema fara gris ,pt. ca vreau sa reziste mai mult timp; alta data am facut si cu gris ,e f. buna;

Bunica 1

12.02.2010, 15:40

Vin si eu Teoooooo! Este o prajitura deosebita, care-mi place fosrte mult, dar intercalata crema cu gem.

Oana 1

10.03.2010, 13:53

Arata suuper!

Lau 1

24.05.2012, 09:02

la multi ani

iry-gabriela 1

03.04.2015, 14:03

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Albinita