Prajitura cu foi din zahar caramel

de Sidy in Prajituri, 29 Dec 2010 | 17731 vizualizari

COMENTARII (20)

nina46 1

29.12.2010, 09:18

crema e mai fina si mai sanatoasa cu unt, iar foile stiu ca se coc pe dosul tavii, ceea ce nu ai spus ! apoi prajitura se taie a doua zi, ca sa se fragezeasca .

lilik 1

29.12.2010, 09:45

super

ionix 1

29.12.2010, 10:20

5f! parcă aş face blatul ăsta pentru un tort... mi se pare interesant

diaconta 1

29.12.2010, 10:22

buuuuuuuna de tot 5 f si felicitarile mele

ela 1

29.12.2010, 10:23

ionix 1

29.12.2010, 10:31

gata! mi-am notat reţeta foilor şi chiar azi voi face... sărut-mâna pt reţetă... revin la anu' cu impresii

Miha 1

29.12.2010, 10:36

lia maria 1

29.12.2010, 10:44

e tare buna asa ca ma mai servesc si de aici cu o bucatica

rivka 1

29.12.2010, 10:51

arata fffffffffffff bine!

Rocsi 1

29.12.2010, 10:57

Cris2711 1

29.12.2010, 11:02

5f pentru cofetarareasa

La Ancuta 1

29.12.2010, 11:26

foarte frumoasa

Ligia Bxl 1

29.12.2010, 13:15

tanti cofetareasa vreau si yo

LUK 1

29.12.2010, 14:33

cred ca e delicioasa

MIUTA 1

29.12.2010, 15:03

Foarte buna

Dana_Retetegg 1

29.12.2010, 20:43

yummi ce mult imi place

MotanLaOale 1

30.12.2010, 12:16

trebuie sa fie foarte buna

ionix 1

10.01.2011, 16:51

să ştii că am făcut foile astea... mi-au plăcut pentru că se topeau în gură... uite aici am făcut eu, după reţeta ta
http://www.bucataras.ro/retete/tort-2011-cu-blat-caramel-si-crema-de-gris-15668.html

mulţumesc frumos

babi5 1

23.09.2013, 22:09

reisnaor_2006 1

01.12.2014, 21:26

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi cu caramel "Rodica"