Prajitura cu glazura de visine

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 29 Apr 2011 | 6944 vizualizari

COMENTARII (19)

Corinuta 1

29.04.2011, 21:17

Dya Daniela Andrei 1

29.04.2011, 21:30

mihaelaM 1

29.04.2011, 21:34

cum ai clatit nuca?cu apa cu balsam sau fara? )))

burdulea56 1

29.04.2011, 21:47

Ce buna tra sa fie, mie imi plac toate deserturile cu visine.

RuxyRux 1

29.04.2011, 21:50

Chiar stiu cat e de grozav!!!!

aziz 1

29.04.2011, 21:51

mihaelab cu Lenor mama arata tare fain

Anamaria7 1

29.04.2011, 22:07

excelent!

Rocsi 1

29.04.2011, 22:14

ce nebunie

LUK 1

29.04.2011, 22:16

un deliciu

Lau 1

29.04.2011, 22:19

ce deliciu

MVMih 1

29.04.2011, 22:26

Mmmm...desi nu prea ma omor eu cu dulciurile...reteta prezentata de tine tre sa fie tare buna

Brindusa 1

29.04.2011, 22:36

De cand zic sa fac si eu o prajitura fara coacere. Asta a ta are numi bunatati in ea

Ramonica 1

29.04.2011, 22:38

Va multumesc

RuxyRux 1

29.04.2011, 23:00

Ramonica esti vegana?...Raw? sau?

Ramonica 1

29.04.2011, 23:37

cam 80% raw vegana; carne, lactate si oua mai gust destul de rar cand ies in oras , ce mai gatesc cu foc e vegetarian

mirela0911 1

29.04.2011, 23:40

Ce deliciu

RuxyRux 1

29.04.2011, 23:48

Mi-am dat seama cand am vazut multe preparate raw la tine...grozav!

kamy 1

01.05.2011, 18:01

bun

adry88 1

08.05.2011, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata