Prajitura de capsuni

de sandytza in Prajituri, 14 Apr 2010 | 7003 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

14.04.2010, 13:57

sanditzo,imi era dor de bucatele tale

ana 1

14.04.2010, 14:00

delicios

ela 1

14.04.2010, 14:29

un deliciu,si tare bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 14:37

cat de apetisanta e

Miha 1

14.04.2010, 14:38

Moaaaa...ce bine arata. Ce fel de frisca folosesti pentru ornat? Vegetala?

silvi0ara 1

14.04.2010, 14:47

Ce frumos arata.

nadina73 1

14.04.2010, 15:15

felicitari arata foarte bine nota 10 super

madi_marin 1

14.04.2010, 18:28

foarte frumoasa prajiturica.....

Rocsi 1

14.04.2010, 18:35

delicioasa

Bucataras 1

14.04.2010, 22:44

si mie de bucata de pepene din avatar ), glumesc, bine ai revenit Sanditza

Oana 1

14.04.2010, 23:18

Iamiiiiiiiii

mihaelar63 1

15.04.2010, 00:38

pai si eu cu un ochi la prajitura si cu altul la pepene deja vad crucis

sandytza 1

15.04.2010, 12:18

Gaby e drept ca atrecut ceva timp de cand nu am mai postat aici. Nu aveam timp dar de citit v-am citi aproape zilnic

sandytza 1

15.04.2010, 12:19

Multumesc tuturor pentru aprecieri . Un sfat : blatul nu trebuie insiropat dar daca chiar doriti va recomand sa il serviti pe o farfurie cu sirop de capsuni ca se insiropeaza singur iarcel de deasupra se inmoaie intre creme.

sandytza 1

15.04.2010, 12:20

Bine v-am regasit bucataras

sandytza 1

15.04.2010, 12:21

Miha de obicei folosesc smantana lichida si adaug eu zahar dar aici am folosit frisca lichida vegetala.

Miha 1

15.04.2010, 12:44

Si pe aia naturala cum o faci sa stea teapana? Cum o faci motz? Eu n-am reusit...

sandytza 1

15.04.2010, 22:55

In primul rand iti spun ca imi place poza ta Miha . Aia naturala o bat cu mixerul pana e un pic cremoasa apoi adaug zaharul si o mai bat pana se face teapana. Dar eu vb de astea din Spania care toate sunt la fel daca le bati ai frisca .

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 13:21

yammy ce bn arata

-Marius- 1

10.04.2019, 06:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty