Prajitura Fanta - Reteta delicioasa pentru un desert rafinat si racoritor

de Gicuta in Prajituri, 10 Ian 2016 | 164081 vizualizari

COMENTARII (21)

mena29 1

10.01.2016, 21:10

Tare buna!!!!

Bya Ralu 1

10.01.2016, 21:13

buna

Zamfira 1

10.01.2016, 21:22

O bunatate si ce frumos arata!!!

cristinutanicolita 1

10.01.2016, 21:23

delicioasa

violeta30 1

10.01.2016, 21:24

Foarte buna ! De multa vreme tot zic sa o incerc si eu Stiu ca e delicioasa si nu se prepara greu

-Licurici- 1

10.01.2016, 21:26

Arata minunat!

Rocsi 1

10.01.2016, 21:29

Este o prajitura minunata, o stiu!

diaconta 1

10.01.2016, 21:41

Toate iti ies perfect

Alexandra Burz 1

10.01.2016, 21:57

Super arata

Gicuta 1

10.01.2016, 22:04

Multumesc ,fetelor!

Bunica 1

10.01.2016, 22:11

Ce frumoasă prezentare!

Catalina L 1

10.01.2016, 22:24

excelenta

MotanLaOale 1

10.01.2016, 23:33

CameliaR 1

10.01.2016, 23:34

Superba!

Lau 1

11.01.2016, 07:53

Merisor 1

11.01.2016, 08:32

Cat de bine arata! N-am mai facut prajitura asta din tineretile mele

simona72 1

11.01.2016, 10:22

Foarte buna! Si eu ca si Merisor zic

Moni_alex 1

11.01.2016, 12:31

foarte buna!

mihaelar63 1

11.01.2016, 17:49

Faina praji !!!!

mirela0911 1

11.01.2016, 19:27

O praji tare buna!

dantes 1

12.01.2016, 11:13

delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema