Prajitura imposibila

de nadina73 in Dulciuri, 27 Iul 2010 | 31030 vizualizari

 

Este o prajiturica foarte rapida si buna,denumirea asa am gasit-o, insa ce va pot spune ca este ceva gen "prajitura desteapta" dar cu aroma de cocos si foarte buna si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 35o g faina
  • 570 ml lapte
  • 150 g nuca cocos
  • 180 g unt
  • 4 vanilii
  • 1 praf de copt
  • cicocolata neagra pt ras la final pe prajitura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura imposibila:

Se amesteca untul moale cu nuca de cocos,se pune faina  cernuta si praful de copt apoi zaharul,vaniliile si ouale iar la sfarsit laptele se amesteca bine pana se incorporeaza bine tot laptele.

Este o comopozitie foarte lichida.

Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Se da tava la cuptor 45 minute la 160 grade pana incepe sa prinda o culoare aurie

Nuca de cocos se ridica la suprafata si devine putin  cremoasa.

O prajiturica foarte rapid de preparat ,mai mult dureaza coacerea, insa megre foarte bine pe caldurile astea chiar rece tinuta in frigider.

Dupa ce s-a copt se rade ciocolata

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura imposibila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

nadina73 1

11.08.2011, 23:32

carmy da imi cer mii si mii de scuze,acuma am vazut ,nu e trecut zaharul dar este vorba de 1 cana si jumatate ,reteta este preluata de aici http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/prajituraimposibila/index.html

carmy_blue 1

12.08.2011, 11:45

am retinut... acum o prepar si sper sa iasa imposibil de buna...
va pup

monik80 1

16.03.2015, 14:59

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Amandine