Prajitura lapte de pasare cu capsuni

de Anastasia in Prajituri, 9 Iun 2011 | 11329 vizualizari

COMENTARII (48)

diaconta 1

09.06.2011, 19:05

ce bijuterie ai facut Anastasia

DIANA B 1

09.06.2011, 19:07


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

luminita20_2006 1

09.06.2011, 20:47

waw...arata demential

Anamaria7 1

10.06.2011, 07:37

incredibil

lia maria 1

10.06.2011, 13:34

Waw ! cat de bun si cat de bine poate arata

Sidy 1

10.06.2011, 15:24

Cand spui dulce de la Anastasia sti ca vei gasi ceva deosebit ! Felicitari Alte comentarii la tine pe blog !

MIUTA 1

10.06.2011, 16:26

Imi place tot ce faci tu
Super bun,imi place

Anastasia 1

11.06.2011, 11:03

Multumesc la toti pentru aprecieri pusikmea, agarul este un extract din alge marine cu proprietati de gelifiere, dar care este rezistent la temperaturi inalte si se descompune doar la fierbere, am scris la introducere

marieta 1

23.07.2011, 14:15

adevarat spectaculos!!!!!!!!!!!

nico_72 1

14.08.2011, 21:27

Esti foarte talentata,bravo!

Bya Ralu 1

20.02.2012, 20:12

felicitari

Anastasia 1

22.02.2012, 14:05

irena 1

22.02.2012, 19:06

Excelent !!!!!!!!!!!

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:38

super praji...iar de prezentare nu mai am ce zice....

Anastasia 1

09.04.2012, 10:26

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:32

super

ximena 1

10.05.2012, 09:48

super capsunile date in ciocolata!

Giana 1

21.05.2014, 10:18

Minunat arata

Krystyan Trendy 1

16.06.2014, 09:58

delicioasa prajitura

babi5 1

17.10.2014, 08:37

babi5 1

12.12.2014, 11:34

Ancutsa 1

12.03.2020, 10:55

Super!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cupe cu crema de iaurt, capsune si piscoturi