Prajitura "Sapca cazacului"

de daniela_angelica in Prajituri, 16 Mar 2014 | 54812 vizualizari

COMENTARII (14)

Alexandra Burz 1

16.03.2014, 22:10

MotanLaOale 1

16.03.2014, 22:55

- Andreea - 1

16.03.2014, 23:07

Ce super

simonacallas 1

16.03.2014, 23:26

Ce bine arata!

deyutzky 1

16.03.2014, 23:51

fur si eu o sapca arata tare bine!

daniela_angelica 1

17.03.2014, 00:32

Lau 1

17.03.2014, 08:50

bianca92 1

17.03.2014, 09:55

foarte bune

Rocsi 1

17.03.2014, 10:36

MIUTA 1

17.03.2014, 10:44

Pushaa 1

17.03.2014, 11:10

andresan 1

19.03.2014, 21:55

as dori sa stiu daca ouale se bat intrebi pe abur as vrea sa o fac de pasti si nu sunt sigura
va multumesc

daniela_angelica 1

21.03.2014, 14:19

Da ouale se bat intregi pe aburi ...îmi cer scuze ca nu am specificat

bursuc24 1

24.11.2014, 08:58

pt a evita cacofonia din denumire, "cusma ruseasca"

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuburi cu ciocolata si visine