Prajitura Suzette

de La Ancuta in Prajituri, 18 Apr 2011 | 102637 vizualizari

COMENTARII (70)

elena1988 1

21.04.2011, 09:45

seracli 1

23.04.2011, 19:00

Buna .....am incercat sa fac reteta dar am intimpinat probleme la crema .Nu se ingroasa si ramine moale ,ori reteta nu este completa .Tin sa mentionez ca am respectet totul <CA LA CARTE>.
Blatul perfect.....dar crema??????
Astept un raspuns.....

Ade200 1

24.04.2011, 12:05

Bunăăăă!

La Ancuta 1

24.04.2011, 12:07

Seracli nu stiu de ce nu ti-a iesit crema, daca ai respectat reteta. Reteta este completa. Ouale se bat de baie de abur pana se ingroasa, ca o budinca.

Cris2711 1

24.04.2011, 12:17

Anca, Paste fericit si Hristos a inviat,ti-am scris si un mesaj privat

La Ancuta 1

24.04.2011, 23:36

Cris multumesc mult pentru urari. Un paste fericit si linistit si voua!

mirela_chicago 1

14.06.2011, 05:03

HI, AM FACUT PRAJITURA TA A IESIT SUPER BUNA .....SANATATE ITI DORESC SA NE MAI FACI SA LUAM RETETE BUNE

Cris_tinutza 1

06.01.2012, 13:03

esti sigura ca la crema se folosesc si albusuri?cand se raceste crema albusurile raman pe fundul oalei oricat le-as fierbe pe baie de abur.fara sa fie racite ouale cu zaharul nu se pot adauga peste unt fiindca se branzeste ca a ta....

diaconta 1

06.01.2012, 13:24

Cris_tinutza,daca mixezi ouale cu zaharul inainte de a le pune pe aburi nu au cum sa se separe,doar se va face o crema densa.Iar pentru crema a mixat untul topit partial pana cand s-a facut crema.Daca crema de oua este racita si se incorporeaza cate putin nu are cum sa se branzeasca si chiar si intr-o astfel de situatie, exista posibilitatea de a repara crema.
Sunt convinsa ca aici vei gasi oricand un raspuns pertinent la intrebarile tale.

La Ancuta 1

08.01.2012, 20:20

Mirela ma bucur ca ti-a placut prajitura

La Ancuta 1

08.01.2012, 20:21

Dia iti multumesc pentru ajutor

business 1

19.01.2013, 12:20

foarte bine arata

adry88 1

19.01.2013, 13:03

super faina

Bya Ralu 1

19.01.2013, 22:11

imi place

La Ancuta 1

19.01.2013, 23:30

multumesc dragelor

adriana65 1

19.01.2013, 23:45

cred că-i tare bună

Micutza Luana 1

31.03.2013, 16:23

babi5 1

23.09.2013, 21:56

La Ancuta 1

23.09.2013, 22:38

nuti28 1

27.11.2013, 18:09

ceva asemanator am si eu dar cu 4 foi dar ii foarte buna si asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Baigli-cozonac cu nuca