Pricomigdale

de sandytza in Dulciuri, 13 Mai 2010 | 9574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 210 gr zahar
  • esenta de rom
  • 200 gr nuca
  • 8-10 picaturi esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care se pun impreuna cu bolul in care s-au batut , peste o cratita cu apa clocotita si se mai bat pana cand se intaresc si lucesc.
Nuca se prajeste in cuptor 5 min la 180 grade dupa care se macina si se adauga treptat peste albusurile batute spuma impreuna cu esenta de migdale si de rom.. Se pun cu o lingurita intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau tapetata cu ulei si faina.
Se coc in cuptor la 70 grade timp de 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

13.05.2010, 13:11

super bune ,dar nu ma lasat sa pun decat 4 furculite,nu e vina mea

sandytza 1

13.05.2010, 13:33

Nadina important e ca tu le apreciezi mai mult deact 4 furculite iar daca le-ai gusta ...nici nu mai zic

Dana Cristea - pusikmea 1

14.05.2010, 09:14

chiar am niste albus prin frigider, ia sa le fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos din albusuri