Pudding

de stratulatgeorgiana in Dulciuri, 10 Sep 2013 | 3343 vizualizari

 

Cel mai rapid dulce cand esti in criza

 

INGREDIENTE

  • 1 plic pudding vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 6-8 forme rotunde de silicon
  • 100-200 ml jeleu de zmeura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding:

Se pune intr-o oala 450 ml lapte la fiert. 50ml de lapte se amesteca cu plicul de pudding si zaharul, iar cand laptele da spre fiert se adauga amestecul de pudding si se amesteca continuu pana devine groasa. Se pune in formele de silicon si se lasa sa se raceasca. Cand este rece se scoate puddingul din forme cu susul in jos si se pune deasupra sos de zmeura sau jeleu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

stratulatgeorgiana 1

11.09.2013, 10:59

multumesc Bunica

Rocsi 1

11.09.2013, 11:15

La multi ani. Sa ai parte de multa fericire si impliniri in viata!

stratulatgeorgiana 1

11.09.2013, 13:41

ms Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de mere si vanilie