Pui brasovean

de janet in Pui, 10 Iul 2010 | 5878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 150 gr de sote de ciuperci
  • 50 gr cascaval ras
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui brasovean:

Mai intai pregatim soteul de ciuperci;intr-o cratita incinsa punem un pic de ulei in care calim o ceapa taiata marunt,

cind ceapa a devenit sticloasa adaugam ciupercile taiate julien,saram si piparam si lasam pe foc pina scade apa ce a lasat-o ciupercile.

Cind este gata lasam la o parte si ne vom ocupa de pieptul de pui.
Daca pieptul este cu os,il vom dezosa.Carnea rezultata o vom imparti in doua.
Fiecare bucata rezultata ,vom desface-o in doua ,rezultind cite o inimioara.
Apoi ungem carnea cu un pic de ulei ,saram si piparam si o punem pe un gratar incins cite 5 min. pe fiecare parte. Cind este gata,punem pe o farfurie ,care sa reziste la cuptor.Peste carnea fripta vom pune soteul de ciuperci,iar peste ciuperci presaram cascaval ras.
Dupa ce am presarat cascavalul,punem la cuptorul incins ,cam 2 min.pentru a se topi un pic cascavalul.
Este un preparat usor de facut si foarte gustos!Se poate servi alaturi de un sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui brasovean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~