Pui cu bere la cuptor

de divainbucatarie in Pui, 9 Mar 2011 | 6522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 ceasca ulei
  • 1 sticla bere – neagra ar fi de preferat, dar merge foarte bine si una blonda
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • boia dulce
  • 2 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere la cuptor:

Punem puiul intr-un vas termorezistent. Turnam peste pui o ceasca de ulei de masline, apoi 1/2 dintr-o sticla de bere – daca aveti bere neagra e si mai bine. Il condimentam cu sare, piper, boia dulce si rozmarin tocat. Adaugam 2 catei de usturoi taiati in jumatate. Acoperim totul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 200°C pentru 20 de minute.

Dupa acest interval scoatem folia si lasam puiul atat cat este nevoie pentru a se rumeni pe ambele parti, cam 10 minute pentru fiecare parte. Servim puiul cu bere cand il scoatem din cuptor cu o garnitura de cartofi cu rozmarin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:26

Foarte bun,imi placeeeeee

divainbucatarie 1

11.03.2011, 09:42

Va multumesc mult dragele mele!

DIANA B 1

11.03.2011, 09:57

Chiar am verificat daca-i cu bere neagra cu bere blonda , nu are acelasi gust doar esti o specialista-n bucatarie , nu doar diva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de pui cu sos de vin