Pui cu miere si legume la cuptor

de Corinuta in Pui, 9 Iul 2011 | 4983 vizualizari

 

O mancare foarte usoara si bunaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati piept de pui
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper 
  • 1/2 lingurita boia
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 vanata mica
  • 2 rosii
  • 4 cepe mici
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 100 ml apa
  • rozmarin
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu miere si legume la cuptor:

Pieptul de pui se cresteaza deasupra. Se amesteca bine mierea cu uleiul, sarea, piperul si boiaua si se unge carnea cu acest amestec, apoi se da la frigider pentru 30 de minute.

Intre timp se spala si se curata legumele, se taie rondele. Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se aseaza alternativ feliile de legume, se condimenteaza, se pune deasupra pieptul de pui si se toarna vinul si apa peste ele. Se dau la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele si aripioare de pui crocante