Pui cu paste si ciupercute

de radu_popovici in Pui, 23 Ian 2012 | 4025 vizualizari

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

23.01.2012, 12:37

minunat arata.tocmai ce aveam un piept de pui si nu stiam ce sa fac cu el.....intre timp i-am gasit folosinta dar daca era cu jumatate de ora mai devreme aceasta reteta cu siguranta pieptul meu de pui lua aceasta destinatie.

diaconta 1

23.01.2012, 12:52

eeeeee aici m-ai nimerit la fix
excelenta reteta

gaby_gabytza 1

23.01.2012, 13:02

ce reteta suuuper

Lau 1

23.01.2012, 13:18

fain arata

MotanLaOale 1

23.01.2012, 13:20

super bun

adasev12 1

23.01.2012, 14:09

superbun

Lorra 1

23.01.2012, 14:18

arata si este delicios !!!

La Ancuta 1

23.01.2012, 14:53

kamy 1

23.01.2012, 15:06

buna mancarica

mena29 1

23.01.2012, 15:31

Mihaela11_jo 1

23.01.2012, 18:14

Un deliciu!

alinutzika 1

23.01.2012, 18:38

ce buuun

Ionutza 1

23.01.2012, 19:35

mmm arata foarte bine

Ubulika 1

23.01.2012, 20:05

Rocsi 1

23.01.2012, 20:10

apetisant!!!

- Andreea - 1

23.01.2012, 20:39

pui...ciupercute...o combinatie FOARTE pe placul meu

RuxyRux 1

23.01.2012, 22:35

Perfecta reteta!!!!!

mamaieelena 1

23.01.2012, 23:18

bun delicios

radu_popovici 1

25.01.2012, 09:30

Va multumesc pentru comentarii. Nu uitati insa de vinurile de la WineRo: fara ele placerea nu mai este aceeasi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, in sos de usturoi