Pui cu smantana

de adry88 in Pui, 5 Sep 2011 | 4558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 500 ml smantana
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • patrunjel verde
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Carnea se spala si se taie bucati, se pune intr-o oala cu apa si sare

Se curata legumele si se pun la fiert cu carnea, se adauga foaia de dafin,usturoiul

Cand a fiert carnea se scoate, se scot si legumele.

Se adauga orezul spalat, smantana amestecata cu faina si se adauga in apa in care a fiert carnea, se amesteca din cand in cand.

Carnea se prajeste in ulei pe ambele parti si se adauga in oala, se amesteca, se adauga cei 2 catei usturoi pisati. Se amesteca si se lasa fiarba putin impreuna, iar la final se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Anamaria7 1

05.09.2011, 15:58

mmm dar mie sa-mi pui o portie mai mare de puuui

RuxyRux 1

05.09.2011, 19:54

Foarte bun Ed

jolygina 1

06.09.2011, 11:16

yamy yamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla