Pui cu smantana si legume

de AnyCostescu in Pui, 19 Feb 2013 | 13718 vizualizari

 

O masa delicioasa pentru pranz - pui cu smantana si legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (1 kg)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras(sau doua jumatati culori diferite)
  • 1 rosie
  • 5 catei usturoi
  • 250 g smantana
  • sare,piper
  • patrunjel
  • 5 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si legume:

Preparare pui cu smantana.

Puiul se fierba pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate din oala si se lasa sa se raceasca..

Intre timp curatam legumele si le tocam. Le punem la calit in 5 linguri de ulei la foc iute aproximativ 5 minute.

Se scoate carnea de pe pui si se pune si ea in tigaie alaturi de legume. Punem o cana de apa si lasam sa fiarba pana legumele sunt patrunse bine si sosul scade. Asezonam cu sare si piper.

Curatam cateii de usturoi si ii tocam marunt. II adaugam peste legume si pui in tigaie. Tot acum punem si smantana si lasam sa fiarba pana sosul de pui cu smantana e bine legat.

In fiecare portie de pui cu smantana se adauga patrunjel verde, tocat, la servire.

TIPS-URI

1

mie imi place sa pun in mancarea de pui cu smantana si marar verde tocat inainte de a potrivi gustul de sare (mararul accentueaza gustul sarat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana la tigaie