Pui cu smantana, usturoi si ciuperci

de housy in Pui, 26 Iun 2010 | 31233 vizualizari

 

Delicios..............
Puiul ca puiul, dar sosul.............. te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui dezosat
  • 1 ceapa mijlocie
  • 5-6 ciuperci mari
  • 400 g smantana (Therezia - pt cei din Ardeal)
  • usturoi (in functie de cat va place de tare)
  • nucsoara
  • piper negru
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana, usturoi si ciuperci:

 

se curata ceapa, se spala si se taie julien

ciupercile se curata si ele, se clatesc si se taie julien

intr-un bol se amesteca smantana cu o lingurita de nucsoara, sare dupa gust, si un praf de piper negru proaspat macinat.

in prealabil se porneste cuptorul pentru a se incalzi

intr-o tava se aseaza pieptul de pui (spalat inainte si uscat - sters cu un servet de hartie)

peste pui se toarna sosul din smantana si se presara ceapa si ciupercile

se da la cuptor pt aprox. 40-45 min.

                                         Bon appetit !!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana, usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

housy 1

03.07.2010, 21:28

muuuuuuuulta grasime are Terezia......dar e asa buna

mimmi 1

13.07.2010, 22:55

Si eu am pus reteta la favorite!Cred ca o sa o incerc curand ca oricum am niste ciupercute...

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 21:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu sare