Pui la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2010 | 3842 vizualizari

 

O reteta traditionala..............si cum altfel putea servit acest pui decat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Puiul, dupa ce a fost curatat si spalat se condimenteaza cu sare, piper, oregano si pe dinauntru si pe dinafara ,se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se pune intr-o tava in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.

Din cand in cand puiul se stropeste cu zeama din tava.Se lasa la cuptor pana cand se rumeneste bine pe toate partile.Dupa ce este gata se scoate din cuptor , se taie in bucati si se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 21:54

izulika, te rog sa te servesti..................

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 21:55

nadina, trimit la pachet.....................

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 21:55

elory, spor la bucatareala.......................

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la tava