Pui la punga de "hartie"

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 12162 vizualizari

 

mama cand eram copii ne facea pui la punga ,bine mai rara ca pe vremurile acelea...........si era fanstic de bun,iar dupa revolutie stiu ca incepuse sa fie pui la rotisor ...........doamne cand trecei pe acolo era un miros .................fantastic

 

INGREDIENTE

  • pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • punga de hartie
  • usturoi
  • smantana-pt mujdei
  • cartofi-pt garnitura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga de "hartie":

Se curata puiul(eu am pus doar jumate ,sotul nu era acasa si pt mine si copii a fost suficient si a mai si ramas )se condimenteaza bine cu sare piper si usturoi.

Se ia punga de hartie se pune ulei in ea si se intorce pe toate partile ,pt a nu se lipi carnea de punga.

Se ia puiul bine condimentat si se pune in punga

se strange bine la capat si se pune intr-o tava cu 1 canita mica de apa ,

se da la cuptor 45 minute la 170 grade.

Inainte sa fie gata daca doriti sa fie putin mai rumen se rupe punga si se mai lasa 10 minute la foc mare(atentie la punga va puteti arde)

Se scoate si se serveste cu mujdei de usturoi cu smantana si cartofi prajiti

de data aceasta,piticii au zis sa le tai cartofi tip chips dar la prajire nu s-a mai vazut ca sant chipsuri,oricum au fost buni

Mujdeiul :se curata usturoiul se piseaza bine apoi se pune putina sare si se amesteca , apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza dupa care se pune smantana.............e minunat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga de "hartie"" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui