Pui la punga maggi cu legume fierte pe abur

de jolygina in Pui, 13 Iun 2010 | 6679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • o punga maggi
  • legume:
  • brocoli
  • conopida
  • cartof
  • morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga maggi cu legume fierte pe abur:

se pun pulpele  in punga maggi impreuna cu condimentele si se lasa la cuptor o ora
iar legumele se curata se spala si se condimendeaza cu delicat se pun in aparatul de fiert cu abur si se lasa 40 de min
foarte usor si nu muncesti deloc
legumele ies super ,sunt mult mai delicioase decat  la cuptor sau fierte in apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga maggi cu legume fierte pe abur" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume umplute la cuptor