Pui pe sticla

de kamy in Pui, 2 Dec 2010 | 8823 vizualizari

 

Simplu si cel mai gustos....dupa parerea mea

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un cub unt
  • condimente:
  • sos Worcester
  • cimbru
  • salvie
  • curry
  • nucsoara
  • sare,piper
  • 3 foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul l-am spalat bine, l-am sters, i-am desfacut pielea de la piept de pe carne,unde am frecat bine cu cubul de unt amestecat cu cimbru si 1 ling.sos Worcester. In rest l-am frecat bine cu curry,nucsoara,sare,piper,cimbru iar in interiorul lui am pus si salvie pe langa condimentele de mai sus. Am bagat puiul intr-o sticla (de tip vechi de bere...alt model nu-mi intra in cuptor) pe care am umplut-o cu apa, am asezat sticla in tava, am pus apa si in tava.cam de 3 degete,. In apa am pus 3 foi de dafin, cimbru si am introdus tava in cuptorul incins ptr.o ora jumate, la foc mic stropind din cand in cand puiul cu zeama din tava.

Noi l-am "devorat"cu piure de cartofi si cu ...super mujdeiul pe care-l papa cu placere si Sabina(ea nu prea e cu piscacioasele).

O sa postez si reteta mujdeiului.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

dupa ce condimentati puiul e recomandat sa-l inveliti intr-o folie si sa-l puneti o ora la frigider(eu nu am avut timp)

2

in tava puteti pune cartofi taiati cuburi...cand puiul e gata aveti si garnitura-cartofi natur....trebuie doar sa mai presarati pe ei niste patrunjel verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat