Pui Rosé

de adnia in Pui, 12 Ian 2013 | 4429 vizualizari

 

Va propun o mancare foarte rapida si gustoasa, pe care n-am mai facut-o de mult. Este de fapt arhicunoscutul pui cu sos bechamel si cascaval, dar caruia i-am dat o frumoasa nuanta rosé!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpa superioara de pui
  • 1 cubulet de unt
  • 2-3 linguri de faina
  • sare, piper, paprika dupa gust
  • 75 ml lapte
  • 50 gr. cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Rosé:

 

Am pus pulpele de pui in vasul roman (acesta fiind smaltuit, n-a mai fost nevoie sa-l cufund in apa in prealabil), le-am sarat si piperat, am adaugat si dafin, apoi le-am introdus in cuptorul rece, dar la care am pornit focum mediu, urmand sa cresc temperatura pe masura ce s-a incalzit vasul.

Intre timp m-am apucat sa fac sosul bechamel: am topit untul in tigaie, am adaugat faina si am amestecat bine, iar dupa ce s-a ingrosat, am turnat putin lapte, amestecand continuu.

Am tot adaugat cate putin din lapte, pana s-a terminat, iar sosul s-a ingrosat. Acum am pus sare, piper si paprika, pt. nuanta roz. Am scos pulpele  din cuptor, am adaugat sosul si cascavalul ras, apoi le-am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca (5-7 min.). si a fost gata de servit!
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Rosé" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

13.01.2013, 12:16

Lau 1

13.01.2013, 18:13

place

diaconta 1

14.01.2013, 09:17

buuuuuuuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor