Pui Tandoori

de Mitinita in Pui, 24 Noi 2010 | 5624 vizualizari

 

Mancarea mea preferata din India.Excelenta servita cu paine naan. Toate ingredientele folosite sunt sub forma de pudra.

 

INGREDIENTE

  • un iaurt simplu, pune pana toate pulpele au iaurt peste tot
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita scortisoara si cuisoare
  • 1/2 lingurita:  ghimbir, usturoi, cayenne sau boia de ardei iute
  • 1 lingurita: curcuma (turmeric), coriandru, chimion (cumin)
  • 2 linguri ulei
  • 1,5 kg pulpe de pui
  • Optional:
  • 6 linguri de suc de lime verde              
  • ardei iuti,proaspeti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tandoori:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin puiul.

Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente. Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.

Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tandoori" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

25.11.2010, 08:33

aromat tare

elena1988 1

19.01.2011, 12:39

super bun, am vazut reteta pe euforia cuisine

adry88 1

10.05.2011, 16:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe gratarul din cuptor !