Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 1 Apr 2015 | 5276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mare
  • 300 gr ficat de pui
  • 1 ceapa
  • 3 lg mustar frantuzesc
  • 2 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor:

Puiul il spalam bine si-l curatam de impuritati.Ceapa o taiem fidelute.Ficatul il curatam de pielita,il saram si piperam si-l amestecam cu ceapa taiata. Umplem puiul cu ficat si ceapa si-l prindem cu 2 scobitori ca sa nu iasa umplutura.

Uleiul de masline il amestecam cu sare,piper si mustarul frantuzesc si ungem puiul.Il asezam intr-un vas de yena si-l da-m la cuptor la 200 grade pentru 1 ora.Il putem servi alaturi de o salata sau cartofi,orez.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

02.04.2015, 13:44

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:25

mirela0911 1

03.04.2015, 13:59

Ce-mi place ce ai facut tu aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat, kaizer afumat, legume si orez