Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
nu mai facusem orez la cuptor si am zis sa vad si eu diferenta...intr-adevar, parca a fost mai bun oleaca....
Pulpa era taiata in doua...am mai crestat-o eu si am introdus bucatele de usturoi, apoi am condimentat cu de toate, am uns cu ulei de masline si am pus in tava.
Orezul l-am spalat, apoi l-am pus intr-o cratita, am adaugat ceapa taiata marunt, morcovul , carciofii feliati si ciupercile, am condimentat, am pus si o jumatate lg-ita de curry iar pt un gust mai intens am adaugat si o tulpina de telina pe cate am scos-o ulterior.
Am incins cuptorul la 200grade , am pus o cana de apa peste carne si am dat-o la cuptor.- dupa o jumatate de ora am pus si orezul la cuptor si am lasat totul inca o ora aprox.
Carnea am tot intors-o in acest interval de pe o parte pe alta
Am servit cu salata asortata...foarte bun!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult