Pulpa de curcan in sos teriyaki

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2011 | 6907 vizualizari

 

Beeeeeeeeeey.........,cand am vazut ca Gaby a venit cu dulcele,de parca masa ar incepe cu ceva dulce....hahaha,m-am dus repede si am "confectionat" o fripturica .Asa ca hai sa ne asezam la masa ,eu dau deci fripturica,Mena da sampania,Gaby dulcele .....si restul....????

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa (generoasa)inferioara de curcan
  • ulei de masline
  • rosmarin uscat
  • sos teriyaki
  • 1 pahar cu vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos teriyaki:

Se spala carnea ,se sterge   cu un prosop absorbant apoi am  crestat-o de jur imprejurul osului  Asezam pulpa intr-un vas ,o stropim cu ulei de masline si o condimentam dupa gust cu sare , piper si rosmarin . Turnam sos teriyaki atata cat sa cuprinda pulpa.Acoperim vasul si dam la frigider pentru circa o ora dupa care indepartam folia ,turnam vinul  peste carne si.....directia cuptor.Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava si lasam pana cand acesta scade iar carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.

Am servit cu garnitura de paste si legume pe gratar.
Va astept la masa si va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos teriyaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:51

deliciousflavours,multumesc!

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:52

gurita_ta2005,multumesc de vizita si te mai astept.

mirela0911 1

19.12.2011, 22:43

ce rumena si buna e pulpa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc