Pulpa de curcan in stil cipriot

de Oana in Curcan, 25 Feb 2012 | 6665 vizualizari

COMENTARII (16)

Adinuta 1

25.02.2012, 16:39

oooo, reteta cipriota ... fain!

Oana 1

25.02.2012, 16:42

Sunt indragostita total de ea

mena29 1

25.02.2012, 16:46

Sunt convinsa ca-i grozava!Eu fac o friptura de porc in care adaug chimen macinat dar la pulpa de curcan nu m-am gandit,buna idee

lia maria 1

25.02.2012, 17:34

arata foarte bine trebue incercata reteta

Adinuta 1

25.02.2012, 17:44

Oana, te astept la mine pe perete la ales reteta

aziz 1

25.02.2012, 17:56

mmm delicios!!!

Denissa 1

25.02.2012, 18:21

buna buna

madi_marin 1

25.02.2012, 18:36

bun curcanul ... si sosul cred ca e delicios....

Rocsi 1

25.02.2012, 19:38

mmm ce bunatate!!

Sim0na 1

25.02.2012, 19:47

Foarte bun curcanul! Imi place si reteta!

Lau 1

25.02.2012, 21:30

bun

oana_pisicutza16 1

25.02.2012, 22:26

o minunatie

iry-gabriela 1

26.02.2012, 08:17

place

mirela0911 1

26.02.2012, 11:34

bun de tot

diaconta 1

26.02.2012, 14:14

ce fain arata

jolygina 1

27.02.2012, 00:01

daca-i de curcan e preferata mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii